Τοποθεσία
Το ξενοδοχείο Grande Bretagne στο Νάυπλιο βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πόλης, στην Πλατεία Φιλελλήνων. Το ξενοδοχείο είναι σε κεντρική τοποθεσία, με θέα στο εμβληματικό Μπούρτζι, ενώ προσφέρει και εύκολη πρόσβαση στην πόλη του Ναυπλίου με τα πόδια.  Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο βρίσκονται το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ναυπλίου, το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα, το Πολεμικό Μουσείο και η Εθνική Πινακοθήκη.  
 
Το παλαιότερο κάστρο του Ναυπλίου, η Ακροναυπλία είναι ιδανικό για να  περπατήσει κάποιος χαλαρά και να απολαύσει το φρέσκο, δροσιστικό αεράκι καθώς και υπέροχη θέα στη θάλασσα.  Χαρείτε λοιπόν τη βόλτα σας μέσα σε μία εξαιρετική, κατάφυτη περιοχή, σε απόλυτο συνδυασμό με το αέναο μπλε τριγύρω.
Στην άκρη της Ακροναυπλίας εκτείνεται η παραλία της Αρβανιτιάς. Το ιδανικό μέρος για να κολυμπήσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία!
 
Τέλος, το Παλαμήδι. Ένα μνημείο που αξίζει ιδιαίτερη αναφορά. Ένα θαύμα Ενετικής αρχιτεκτονικής, που στέκεται αγέρωχο και επιβλητικό στο ψηλότερο μέρος της πόλης. "Μόλις" 999 σκαλιά σας χωρίζουν από την κορυφή, ώστε να φτάσετε στο φρούριο. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο Παλαμήδι χρησιμοποιώντας το όχημά σας μέσα από έναν ανηφορικό δρόμο. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η θέα από ψηλά είναι απλά μοναδική.   
 
Ανακαλύψτε το Ναύπλιο από ένα προνομιακό μέρος στην καρδιά της πόλης, απολαμβάνοντας εξαιρετική διαμονή και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στο ξενοδοχείο Grande Bretagne!
Grande Bretagne Ξενοδοχείο Ναύπλιο
Πλατεία Φιλελλήνων, Λιμάνι Ναυπλίου
Τηλ. +30 27520 96200
Fax. +30 27520 96209
e-mail: info@grandebretagne.com.gr
MHTE: 1245Κ060Α0161300
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Καιρός/ Νόμισμα/ Links/ Ώρα
PARTNERSHIPS
Rex Hotel
Arion
© 2019 Grande Bretagne Ξενοδοχείο στο Ναύπλιο. All rights reserved. | Privacy Policy