Ακροναυπλία
Κάποτε αυτή ήταν η Ακρόπολη του Ναυπλίου. Η Ακροναυπλία είναι τώρα μια χερσόνησος που βυθίζεται μέσα στο νερό και αγκαλιάζεται από τον Αργολικό. Ένα υπέροχο μέρος για μια ήσυχη βόλτα, απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά γύρω από το ξενοδοχείο. Θα μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο και τον μακρινό ορίζοντα, όπως επίσης κι από τους σχηματισμούς βράχων που έχουν χαραχτεί από τα κύματα. Για όλους αυτούς τους λόγους θα ερωτευτείτε την Ακροναυπλία αμέσως!
Και καθώς ανεβαίνετε στο φρούριο της Ακροναυπλίας, το παλαιότερο κάστρο στο Ναύπλιο, θα εκπλαγείτε με την υπέροχη θέα. Το Φρούριο χρονολογείται περίπου την Εποχή του Χαλκού, αρκετά εντυπωσιακό γεγονός. Ένα μέρος ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, εκεί όπου η ιστορία συναντά την παράδοση.
Μπορεί επίσης να ακούσετε τους ντόπιους να αναφέρονται στην Ακροναυπλία ως Ιτς Καλέ. Αυτό το όνομα ανήκει στους Τούρκους. Η σημασία του είναι "Μέσα στο Φρούριο" και μερικοί εξακολουθούν να προτιμούν αυτή την ονομασία, αντί για Ακροναυπλία. Όπως θα δείτε, υπάρχουν τρία ξεχωριστά επίπεδα στην Ακροναυπλία, καθένα από τα οποία διαθέτει ένα κάστρο ή κάποια οχύρωση.
Σίγουρα αξίζει να ανακαλύψετε αυτό το μέρος του Ναυπλίου, εξερευνώντας το ένδοξο παρελθόν του και ταυτόχρονα απολαμβάνοντας την σύγχρονη ομορφιά του!
Blog Articles
Grande Bretagne Ξενοδοχείο Ναύπλιο
Πλατεία Φιλελλήνων, Λιμάνι Ναυπλίου
Τηλ. +30 27520 96200
Fax. +30 27520 96209
e-mail: info@grandebretagne.com.gr
MHTE: 1245Κ060Α0161300
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Καιρός/ Νόμισμα/ Links/ Ώρα
PARTNERSHIPS
Rex Hotel
Arion
© 2019 Grande Bretagne Ξενοδοχείο στο Ναύπλιο. All rights reserved. | Privacy Policy